Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2012 22:51 - Eзи или тура
Автор: lisa19 Категория: Други   
Прочетен: 3793 Коментари: 4 Гласове:
1



 Раните могат да оставят белези. Понякога те е страх да се приближиш прекалено много, защото може да се изгориш. Едно е да изложиш чувствата си на показ пред публика, друго е да ги рискуваш, като ги предложиш на един човек, който може да ги отхвърли, и да загубиш всичко. Реално погледнато, гневът не боли. А компромиса? Да! Но някои не знаят какво значи това и колко сила понякога се изисква точно за него. Независимо, че точно този някой е изтъкан с ум и прозорливост, това не значи, че е възможно да не е глу-пав в особени моменти и не разбере и малкото, което се прави, за да усети нечие отношение, което му дава мощ. И както се случва: единият е магьосник, а другият - доброволно омагьосан. Компромис. Това означава да даваш, а ако получиш внимание, това все пак е признак на някакъв процент съществено чувство. Някой може да бъде загадка, но да го знаеш и да го приемеш са отделни неща. Защо и по каква причина се случва някой да тръгне след друг и да го търси. А дали ще го намери? А ако бяга??? Струва ли си търсенето??? Случва се намеренията да са различни. Понякога на човек му се ще да извие някому врата, последваща мисъл е да падне на колене или пък да го затвори някъде като собственост. Нещо немислимо. Не може да се живее с капаци. Свободата никой не си дава просто ей-така. Свободата винаги се пази. Тя е НЕПРИКОСНОВЕНА!!! Намирането винаги е трудно, а запазването невъзможно. Кой би подарил живота си в името на компромиса? Случва се глупостта влюбване, но едва ли е необходимо да искаш някой да се отрече от всичко което е той. Нали такъв е в първоначалната представа на привличане. Тогава дали е необходимо да променяш някой, след като това е той. Този, които те е накарал да промени нещо в себе си. Това става само, ако човек сам си наложи да промени нещо свое. Със сигурност ви се е случвало да имате разногласие. Един съвет – безплатен – хвърлете ези или тура. Стига да имате късмет, ще стане това което искате. 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zafirov - Според мен:
08.06.2012 12:14
Никой не може да се промени, ако сам не е осъзнал нуждата от някаква промяна и сам не е избрал тази промяна за себе си. Думите не значат нищо, нито обещанията за промяна, ако не идват от истинското "аз". И това не е проверка на времето, а проверка на "аз"-а. Времето е само индикатор дали другия е проверил както трябва или си е загубил времето.

"Едно е да изложиш чувствата си на показ пред публика, друго е да ги рискуваш, като ги предложиш на един човек, който може да ги отхвърли, и да загубиш всичко."
Майната им на другите, не мога да възприема за нормално да се обясняваш на другите. Чувствата са персонални и ако нямаш кураж да кажеш "аз съм това, и искам това"... не е сериозно някак си. Ако имаш да казваш нещо на някой, право куме в очи, всичко друго е лицемерие.
ПП Майната му и на риска също, избрах да рискувам, изгубих. Но знам, че съм опитал и живял в опита си. Страхувайки се е живуркане, не живот.
ПП2 И наздраве, само сингъл малт може да ме успокои в момента!
цитирай
2. dedenze - Търсенето си струва,
10.06.2012 16:39
изкуството е компромиса, няма идеални неща, има зачитане на суверенитета и илюзиите на другия, когато е двустранно идва хармонията и любовта. Лошото е, че много рядко се получава ...
цитирай
3. lisa19 - 1. zafirov :}
10.06.2012 19:23
Реално си прав, но знаеш ли, любовта ни прави философи, а тя изобщо не е философско понятие. Случва се някой да загуби, друг да спечели. И да, прав си. Не е задължително да биеш барабана. Някои мисли са породени при разговор с хора. Интересното е, че знаят тези, които изобщо не ги интересува, а този/тази която трябва да са наясно с нечии вълнения си нямат изобщо на представа. И да си загубил не е беда. Животът продължава. Ако наистина си рискувал и загубил, то бъдещето е в твои ръце. Желая ти УСПЕХ! :}
цитирай
4. lisa19 - 2. dedenze :}
10.06.2012 19:31
Да, илюзията Любов ....... Все пак се надявам да знаеш, че: "Любовта е дете на илюзията и същевременно майка на разочарованието." - Всеки с живота си. Лично аз пожелавам на всички щастие и победа в изпитанието на вечната илюзия Любов. :}
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lisa19
Категория: Други
Прочетен: 537909
Постинги: 182
Коментари: 503
Гласове: 1485
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031